Малък апартамент тип студио с модерен интериорен дизайн и иновативно разпределена площ. Цветовата гама набляга на неутралните цветове и всичко е разпределено така, че да се придава чувство на простор и минимализъм.

Входната част е обособена като мокро помещение с място за съхранение на вещи от дома. Кухнята е с изчистени и изразени геометрични форми, като срещу нея има част за хранене тип бар с високи столове, които може да се прибират под плота за максимално повече място.

Апартамента разполага с красив диван и ръчно изработена маса с красиви извити линии, където е идеалното място за почивка и кафе. Помещението е проектирано за двойки или дами, защото има част с маса за гримиране с огледало и вградено осветление.

Разполага и с просторно легло Queen size и шкафчета прилежащи към него. В частта си към стената има помещение за съхранение на сплано бельо. Има просторен гардероб с плъзгащи се огледални врати, които ще отразяват целия апартамент и Вашата красаота, когато сменяте тоалетите си. Срещу леглото има скрин и голям, плосък, огънат телевизор над нея.

Осветителните тела са вградени в тавана, като така се спомага за чувството за простор и минимализъм.

architect:
David Oswald
project type:
Interior Design
Terms:
6 month