Управление на проект

Работата по подобен проект е сложна и отговорна, като отнема много време, понякога повече от два или три месеца. Извършва се ежедневна комуникация с работници, доставчици, логистични фирми, дистрибутори и други. Решават се грешки и се отговаря на въпроси всеки ден.

Затова е добре да се доверите на специалист в това отношение. Ние познаваме пазара и знаем как да решаваме лесно казуси в потока на работния процес. Имаме изградени отношения с качествени доставчици и работнически бригади. Това ще гарантира спокойствие и сигурност, като ще получите всичко точно във вида, в който го желаете.

След завършек на първоначалния работен проект, започва работата по цялостен контрол върху проекта. Това означава да използваме нашите доверени дистрибутори за мебели, черна и бяла техника. Да се свържем с производители за изработка на Мебели и декор по поръчка, ако сте избрали тази услуга от нас също.

След това започваме ремонтно-довършителни дейности по помещението или имота Ви. Наши служители организират целия процес и отделни подизпълнители, като всичко се съобразява с работен график. Организират се всички доставки на материали до обекта, като се заплаща разнос и транспорт.

Ежедневно ще се осъществява авторски надзор над проекта с детайлно следене дали се спазват количества и качество на материалите, работа по проекта и спазване на срокове, решаване на казуси и постоянно ще Ви държим в течение с напредъка на проекта поради причината, че ние го ръководим.

За финал ние ще монтираме всички мебели, декор и ще изчистим всичко до блясък, като Вие директно ще се пренесете в чисто новият Ви имот.