Интериорен дизайн

Ние създаваме интериорни проекти за домове, офиси, хотели, промишлени сгради, ресторанти, магазини, къщи или апартаменти. Цената на всеки проект зависи от големината на имота, сложността на проекта и това до къде ще Ви съпроводим към пътя на перфектния финал.

Ние не работим по шаблон. Всяко помещение носи своят дух, а неговият собственик желанията си. След детайлно събрана информация от Вас ние ще превърнем желанията Ви в реалност. Имате опцията да попълните въпросник, ако времето е излишък за Вас, но може да се организира и онлайн среща с интериорен дизайнер, в която отново да се обсъди всичко. В срок от 2 до 4 работни дни размерите на помещението ще бъдат снети. След това ще се започне с работата по Вашият имот.

С нас постоянно ще сте информирани за напредък в процеса на работа, като ще се правят промени, ако е наложително. Това колко бързо ще бъде изработен един проект зависи от много фактори, като един от тях е и комуникацията с Вас. Първоначалния етап с 3D проект, разпределение и 360 градусови изображения отнема приблизително 1 до 2 месеца за помещение с 180 квадрата.

Всички налични мебели, черна и бяла техника, както и декор ще Ви бъдат представени в ценова оферта от доверени дистрибутори от и извън България. Ние можем да помогнем и с ремонт, довършителни дейности и инсталация на мебели, техника и други.

Работата по всеки проект започва след сключване на договор с нас след процентно авансово заплащане, което зависи от поръчката. Лоялните ни клиенти, както и тези, които заплатят 100% от първоначалната сума получават отстъпка.