Добре дошли в света на

Design Studio

Design Studio е създадено от млад, амбициозен екип, като главната ни цел е да превърнем мечтания интериор на помещението Ви в реалност.

Домът е крепостта, която осигурява на всеки уют, защита, комфорт и спокойствие.

По професионален начин се занимаваме с цялостно интериорно проектиране и ще бъдем до Вас във всяка една стъпка. Чрез консултация ще изслушаме внимателно желанията Ви и ще им вдъхнем живот. От нас ще получите в 3D формат фотореалистични визуализации от множество ъгли, план разпределение и 360 градусови изображения, чрез които ще може да се гмурнете в бъдещето и да видите как ще изглежда имота Ви. С нас ще сте информирани за всяка една стъпка, за да може да се правят промени по пътя на съвършенството.

 • interior 01
  Проектиране
 • couch-sofa 02
  Мебели и обзавеждане
 • house-paint 03
  Строителство
 • process 04
  Управление на проект
Изготвяме 3D визуализации на желаният от Вас интериор, независимо от помещението по професионален начин и в реалистичен стил.
Ако желаете да се различавате с уникални мебели, ние ще изработим такива по поръчка, като ще ги доставим и монтираме за Вас.
След изработеният от нас идеен проект ние до съвършнество ще изпълним и частта по ремонтно довършителни и монтажни дейности.
След завършек на първоначалния работен проект, започва работа по цялостен контрол върху проекта. Това означава да използваме нашите доверени дистрибутори за мебели, черна и бяла техника. Да се свържем с производители за изработка на Мебели и декор по поръчка, ако сте избрали тази услуга от нас също.